Katip Çelebi Üniversitesine Desteğimiz

Yazar 0 No tags Permalink 0

 


18. ulusal su ürünleri sempozyumu için Melikşah Dilcan Akpınar,  İstiridyeinci ekibi ile Nukleus aşılama tekniği  üzerine destek çalışmaları yapıldı ayrıca inci üretimi teknikleri konusunda istiridye inci kurucu ortağı Vedat ÇELİK  ile  çeşitli görüşmeler gerçekleşti.

Sempozyum

Katip Çelebi Üniversitesi Su ürünleri Fakultesi Anabilim dalı Tezli yüksek Lisans Öğrecilerin den Melikşah Dilcan hanım’ın

Çelebi Üniversitesi Üretim

 

İnci üretimi konusunda katılımda bulunacağı Ulusal su  Ürünleri Sempozyumu  Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde ve yurt genelinden
 Tahiti incileri üniversite487  katılımcı ile T.C. Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü Ahmet Güldal; T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz ve Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Semih Ötleş’in konuşmalarıyla sempozyumun açılışı Türk Deniz Araştırmaları (TÜDAV) Başkanı ve İstanbul Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bayram Öztürk’ün Coconet “Coast to Coast Network” Projesi gösteriminin ardından 4 günlük sempozyum gerçekleşti..

 

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından İzmir’de gerçekleştirilen sunum için sempozyum sonunda Türkiyede inci üretimi konusunda görüşmeler ve desteğimiz devam etmektedir.

 

inci üretimi üniversite çalışması

inci üretimi üniversite çalışması

 

universite

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.