Yeni Model Çizimleri

Yazar 0 No tags Permalink 0

yeni-model-cizimlerİstiridyeinci Yeni tasarımlarımızdan bazılarını siz değerli istiridyeinci takipçilerinin beğenisine sunuyoruz. Tasarımlarımızda farklı tema ve objelerlerden ilham alınarak çizimlerini heyecanla gerçekleştiriyoruz.  Henüz Satışa sunulmayan modellerimizde aşk ve doğa temasına yer verildi.

Aşkın simgesi olan” kalp”,  aşkınızın boynunda sonsuzluğu ifade etmesi amaçlanarak şekillendi. Kalp Şeklindeki Okyanusun kalbi modelimiz de 17 adet değerli taş döşenecek. Orta kısmı boş kalmasıyla incinizin daha net ve anlaşır olması sağlandı.

Doğa  temalı ürünlerimizin başında yer alan “Lalezar” tasarımında 2 adet değerli taşa yer verildi. Tasarım için şık bir lale görüntüsüne yer verildi.

“İnci tanem” modelimiz içinde  15 adet değerli taşa yer verildi. İnciye karşıdan baktığınız zaman ön pencerisinin açık  (incinin görünebildiği pencere)  modelimizde ismi gibi inci tanesini net görmek için açık bırakıldı.

Her inci insanda farklı bir duyguyu ifade ediyor, Nasıl ki bir inci başka bir incinin birebir aynısı olamıyor sizin tercihiniz deki inci de sadece size özel oluyor, İnci yi de diğer mücevherlerden ayrı ve Özel kılan yanı da budur.

Tasarımlarımızda incimizi daha net görüntüye sahip olmasına dikkat ettik. İncinizi gözler önünde kıldık belki de.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.